Slogans.nl maakt deel uit van Globrands naming & strategy. Al meer dan 25 jaar zijn wij bekend met het verwoorden van identiteit en betekenis geven aan merken. Voor ons speelt naamgeving daarin een centrale rol.

Bij Globrands houdt iedereen van taal. Wij zijn gek van namen en vreemde, nieuwe woorden, maar ook dol op zinnen, slogans, uitdrukkingen en allerlei bestaande en verzonnen talen.

Liefde voor taal

Ons team bestaat uit merkconsultants van Globrands en slogancreatief Camiel Verberne. Samen beschikken we over een schat aan ervaring in het begeleiden van besluitvormingsprocessen, kennis van branding en strategie, creativiteit op de vierkante millimeter en liefde voor talen en merkcultuur.

De liefde voor merken en taal delen wij onder andere met onze buitenlandse collega’s van het Global Naming Network.

Samenwerken aan een verhaal

We werken met plezier samen met design-, reclame- en communicatieprofessionals uit het eigen netwerk of dat van opdrachtgevers. Per opdracht en opdrachtgever verschilt het gebruik van de payoff en slogan en dus de behoefte aan een aanvulling in de huisstijl of doorvertaling naar andere merkdragers en media. Onze gezamenlijke aandacht ligt ook bij het overkoepelende merkverhaal, waaraan de opdrachtgever richting geeft.

Voordragen uit eigen ervaring

Wij geven met enige regelmaat lezingen over o.a. slogans en payoffs aan het bedrijfsleven. Daarnaast houden we graag presentaties tijdens seminars of congressen. Met het verzorgen van gastcolleges in het onderwijs hebben we ook de nodige ervaring. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie, neem dan contact op met Camiel Verberne.